Disclaimer

Auteursrecht en Disclaimer
De informatie op deze website wordt verstrekt door Qiwi-design, een grafisch ontwerpbureau, met het doel om algemene informatie te bieden over onze diensten, ervaring en expertise. Hoewel we ernaar streven om de informatie actueel, nauwkeurig en volledig te houden, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de juistheid, volledigheid, actualiteit of geschiktheid van de informatie op deze website.

Het gebruik van de informatie op deze website is volledig op eigen risico. Qiwi-design is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van deze website of de inhoud ervan.

Deze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Qiwi-design heeft geen controle over de inhoud, het privacybeleid, de veiligheid of de betrouwbaarheid van deze externe websites. Het volgen van dergelijke links is op eigen verantwoordelijkheid.

Alle inhoud, inclusief teksten, afbeeldingen, logo's en andere grafische elementen op deze website, zijn eigendom van Qiwi-design, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Qiwi-design te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enigerlei wijze te gebruiken.

De informatie op deze website kan te allen tijde worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. We streven ernaar om de website toegankelijk en probleemloos te houden, maar we garanderen niet dat de website altijd ononderbroken, foutloos of vrij van virussen of andere schadelijke componenten zal zijn.

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer en de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van deze website.

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactinformatie verstrekt op deze website.

Laatst bijgewerkt: juni 2023

Wil je een Fris & Fruitige uitstraling voor jouw project of bedrijf?
Neem dan snel contact met mij op, ik help je graag verder!
Ja, ik kan wel een boost gebruiken