It's me Qiwi.

Hey daar, ik ben Quinty Kemper, het creatieve brein achter Qiwi-design. Creativiteit is altijd mijn passie geweest. Van het ontwerpen van mijn eigen verjaardagskaarten tot het bedenken van verhalen en het verkennen van de boeiende wereld van webdesign.

Mijn avontuur in de designwereld begon serieus tijdens mijn studie aan het Mediacollege Amsterdam. Daar kreeg ik de kans om te experimenteren met diverse facetten van design, zowel de artistieke als de technische kanten, zoals het ontwikkelen van websites en interactieve applicaties. Deze ervaring heeft mijn passie verder aangewakkerd en heeft me geleid naar waar ik nu sta.

Na mijn studie aan het Mediacollege heb ik mijn kennis verder uitgebreid en me gespecialiseerd in diverse aspecten van design, waaronder branding, social media, e-marketing en conceptontwikkeling. Mijn afstudeerproject, De Biebbuddies, was een hoogtepunt waar ik enorm trots op ben.

Als oprichter van Qiwi-design geloof ik sterk in het laten schitteren van jouw merk of bedrijf. Bij Qiwi-design ga ik niet voor standaard; ik streef naar een frisse, fruitige en unieke aanpak. Mijn doel is om ontwerpen te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten en jouw merk laten opvallen.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem snel een kijkje in mijn grafische fruitkraam of kijk verder op mijn website.

Qiwi's grafische fruitkraam

Nu denk je vast, huh? Wat is dat? Neem gerust een kijkje tussen deze fruitsoorten en je zult snel zien dat dit slechts een voorproefje is van wat Qiwi-design voor jou kan betekenen.

Offline middelen

- Kaarten/uitnodigingen
- Merchandise-ontwerp
- Flyers/posters
- Briefpapier
- Visitekaartjes
- Brochures/folders
- Menu's/prijslijsten
- Albumcovers
- Certificaten

Staat jouw gewenste product niet in het lijstje? Geen zorgen, we komen er samen vast wel uit. Neem daarom gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken :)

Online middelen

- Website realisatie (WordPress*)
- Sociale media-ontwerp
- Blog omslag
- Facturatie/offerte achtergrond
- E-mail handtekening
- Google Mijn Bedrijf inrichten
- Digitale PDF
- Powerpoint/Google presentatie templates

*Gebruik je een ander platform? Geen probleem. Laat het mij weten en we vinden samen een passende oplossing.

Illustraties

- Brand Characters (+ logo)
- Custom illustraties
- Kleurplaten
- Stickers
- Merchandise-illustraties

Patronen

- Digitale patronen
- Textielontwerp (Stoffen, Kleding)
- Behangontwerp
- Interieurdecoratiepatronen
- Patronen voor verpakkingen

Licensing van mijn gemaakte patronenis ook mogelijk. Gelieve hiervoor contact met mij op te nemen.
Wil je een Fris & Fruitige uitstraling voor jouw project of bedrijf?
Neem dan snel contact met mij op, ik help je graag verder!
Ja, ik kan wel een boost gebruiken