Qiwi's projecten > Kattenspeciaalzaak
Omschrijving
4 CATS, de kattenspeciaalzaak gevestigd in het hart van Amsterdam, verwelkomt kattenliefhebbers en hun geliefde huisdieren in een ware hemel op aarde. Deze betoverende winkel is een waar paradijs voor elke kat, waar een uitgebreid scala aan hoogwaardige producten en benodigdheden te vinden is.
Datum
2018
Opdrachtgever
DutchDuo
4CATS kattenspeciaalzaak
In opdracht van DutchDuo heb ik een advertentie voor de kattenspeciaalzaak gecreëerd. Deze advertentie was bedoeld voor 'Dierendag'. Uiteindelijk is ervoor gekozen om in plaats van een advertentie een poster te maken.

De dubbelzinnigheid in de uitingen van de 4CATS speciaalzaak komt voort uit de speelse associatie met de locatie nabij De Wallen. De slogan, "Alles om uw poes te verwennen. Ook als u een kater heeft," bevat een woordspeling die opzettelijk dubbelzinnig is.

Diverse uitingen

Biebbuddies paspoort Qiwi-design Quinty KemperBiebbuddies paspoort Qiwi-design Quinty KemperBiebbuddies Flyer Qiwi-design Quinty KemperBiebbuddies poster Qiwi-design Quinty KemperBiebbuddies social media feed Qiwi-design Quinty Kemper
Wil je ook een fris & fruitige uitstraling?
Neem dan snel contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.
Ja, ik kan wel een boost gebruiken

Qiwi-design
Godfried Bomansstraat 122
7552 NV Hengelo (OV)
06 - 83 555 660
info@qiwi-design.nlKvK: 87145871

© Qiwi-design 2023