Qiwi's projecten > VET kindercabaret
Omschrijving
VET kindercabaret biedt écht cabaret met VETte herkenbare liedjes en sketches voor alle generaties. Al 10 jaar lang weten ze herkenbare situaties om te zetten in hilarische sketches, waarbij iedereen samen lacht om absurde en herkenbare dingen, van ouders en grootouders tot tantes en verre familieleden.
Datum
2018
Opdrachtgever
DutchDuo en VET kindercabaret
In opdracht van DutchDuo heb ik de website van VET kindercabaret een nieuwe en verfrissende uitstraling gegeven. De voorgaande website voldeed niet aan de verwachtingen, paste niet goed bij het beoogde publiek en leidde tot onduidelijkheid. Om die reden heb ik een compleet nieuwe stijl ontworpen en vormgegeven, waarmee ik een passende look-and-feel heb gecreëerd die perfect aansluit bij VET kindercabaret.

Een VETte website

Foto openingsfeest Biebbuddies, Bibliotheek Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal, fotograaf Esther KochFoto openingsfeest Biebbuddies, Bibliotheek Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal, fotograaf Esther KochFoto openingsfeest Biebbuddies, Bibliotheek Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal, fotograaf Esther KochFoto openingsfeest Biebbuddies, Bibliotheek Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal, fotograaf Esther Koch

Een VETte brochure

Biebbuddies paspoort Qiwi-design Quinty Kemper

Een VETte abri

Biebbuddies Flyer Qiwi-design Quinty Kemper
Wil je ook een fris & fruitige uitstraling?
Neem dan snel contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.
Ja, ik kan wel een boost gebruiken

Qiwi-design
Godfried Bomansstraat 122
7552 NV Hengelo (OV)
06 - 83 555 660
info@qiwi-design.nlKvK: 87145871

© Qiwi-design 2023